How to get rid of the grey page with the "launching" word at the upper left corner after splash screen shows

first post: SOPHYDING wrote: Hi, I'm working on universal 8.1 template for windows phone app. I ...

Example app/code?

first post: HannesB wrote: Hi, where can I find code examples of a complete, working WAT-app...

latest post: boyofgreen wrote: Hi Hannes, We don't have many code examples, as most of the devel...

Created app packages not loading

first post: robmcloughlin wrote: Hi I've been taking a look at WAT and everything was running relati...

Popup Dialogs on phone not working

first post: HannesB wrote: hi, my WAT applications encapsulates a mobile websit which has a f...

Problem on app resume on windows phone 8.1

first post: HannesB wrote: Hi, i deployed a prototype of a WAT app to my windows phone device...

latest post: HannesB wrote: workaround (works for me): disalbe the extended splash screen: //e...

Flicker and site resize on phone with HD resoulution screen

first post: HannesB wrote: hi, I created a prototype for a WAT application and ti runns ok. ...

Change browser agent?!

first post: InsomniaStudios wrote: Hello! Is there any change to change the browser agent? I´m using...

disable zoom on page

first post: Larsvb wrote: Hi guys, is there a way to disable zoom as it is messing up my pa...

Update the template to Windows Phone 8.1?

first post: InsomniaStudios wrote: Any change we can see an update to the template soon? Why I´m ask...

When I retarget it to WP8.1 the maps stops working!

first post: InsomniaStudios wrote: Having som problem with the WAT after I have retarget it for WP8.1....

latest post: InsomniaStudios wrote: Any information how to solve this?